Varmt og hyggeligt udeområde med plankeværk som udgangspunkt

I CPH Airport forvandlede DARLING copenhagen et kedeligt plankeværk på en byggeplads til et varmt og hyggeligt udeområde med referencer til rejse, luft, fly, minder og kærlige tanker på dem, lufthavnens gæster er på vej mod, eller efterlader i savn.

Vi integrerede både udsigtspost og hvilebænk, så de nysgerrige kan kravle op og kigge ind til byggepladsen, mens de trætte tager et hvil eller en smøg.

Væggen er placeret foran Terminal 2s udeservering med mange nye og smagfulde cafeer. Stort set alle cafeerne er indrettet med en træsort i “new nordic”-look, så vi lagde vægt på en farve og et design, der ville stå som en flot og sammenhængende baggrund for alle cafeerne – både set indefra og udefra.

Vi prioriterede også at tilføre varme til det udeområde, der var blevet helt lukket om sig selv pga. byggeriet bag plankeværket. Det stilrene  stålloft på områdets halvtag vil komme til at stå flot med de smukke natursten på den kommende plads, men i det midlertidige, lukkede rum gav det en kold og ugæstfri atmosfære. Vi brugte skæret fra det blanke stål til til at spejle lyskæders varme skin og plankeværkets varme farve. Nu lyste hele området op og bød de rejsende velkommen.

DARLING copenhagen stod for designet og den praktiske eksekvering. Vi byggede og monterede bænken. Vi malede væggen, leverede og monterede lyskæder. Vi valgte passende motiver til postkort og fik dem produceret af vores samarbejdspartnere FLINK. COORDINATED GRAPHIC DESIGN og Signwork. Postkortene blev projektets Cherry on Your Cake, da vi satte dem op, som var de drysset ud af tilfældige  flyvemaskiner.

FOTO: Cille Helmersen

 

Se også væggen juledekoreret under opgaver – Vi kalder opgaven :   Juletræer skaber stemning mellem byggeri og rejsende