Darling er

Steen Imer Klemmensen

ADMINISTRATION & PRODUKTION
CEO

Steen Klemmensen

Steen har mange års erfaring med styring og projektering af design- og kunstneriske processer – fra store scenografier på Det Kongelige Teater til udvikling af bæredygtig emballage og høreapparater. Steen er uddannet værktøjsmager, konstruktør og kunst- og kulturleder fra CBS og DDSKS. Han har i mange år fungeret som producent og produktionsleder på teatre og designvirksomheder. Steen estimerer hurtigt og præcist det økonomiske og tidsmæssige omfang af de ideer og designs, vi udvikler med og for jer, og står selv i front, når designet skal bygges.

SCENOGRAFISK SPECIALIST
KONSULENT

Marianne Nilsson

Marianne er en af Danmarks mest erfarne scenografer. Hun er uddannet fra Statens Teaterskole 1992, har skabt en lang række scenografier på større og mindre scener i København, Aarhus og Aalborg og modtog i 1999 Årets Reumert. Mariannes stil er enkel og funktionel med en egen fantasifuld poesi, der får hendes design til at skille sig ud og skabe levende fortællinger. I hendes stemningsfulde rammer får ord og handlinger et visuelt med- og modspil, der løfter det essentielle. Det gælder, hvad enten hun arbejder på scenen, på skærmen, til konferencen eller i lufthavnen på vej til Folkemødet..

Line jensen

PROJEKTCHEF
CCO

Line Jensen

Line har bred erfaring med at udvikle, producere og styre design og produktion af kunst og erhvervsarrangementer. Line er uddannet fra Statens Teaterskole 2004, og har løbende udviklet sin kreative og innovative ekspertise inden for kunst- og kulturstyring. Line har arbejdet som både teaterproducent, designer, projektudvikler og projektleder af store arrangementer og udstillinger for virksomheder og store organisationer. Fra design og eksekvering af messestande til flerdagsevents på mange 1000m2 . Lines komplekse erfaring gør hende til en professionel holdspiller, der styrer projektet sikkert i hus for alle involverede.

DARLING COPENHAGEN har rod i teatret og sætter scenens designkompetencer i spil, når vi oversætter dine drømme til æstetisk oplevelsesdesign. Vi designer og producerer scenografien til dit event, så du kan koncentrere dig om din forretning og faglighed, mens vi tager os af det kreative og alt det praktiske fra koordinering og projektledelse til opbygning og nedtagning.

DARLING COPENHAGEN og vores team af dygtige og erfarne håndværkere og kunstnere udvikler, planlægger og realiserer rum, dekorationer, konstruktioner og oplevelser. Vi har arbejdet med design og kreativ produktion i mere end 50 år til sammen og trækker derfor på et stort netværk af leverandører, designere, skribenter, arkitekter, proceskonsulenter, fotografer og kunstnere. Derfor kan vi altid sammensætte det rette team, når vi skal omsætte essensen af dit projekt til æstetisk design, der virker. Vi står for håndværksmæssig kvalitet og økonomisk bevidsthed, når vi reagerer hurtigt og professionelt med kvalitative og konkurrencedygtige løsninger.

KILL YOUR DARLINGS siger man i teatret, når det overflødige skal skæres væk. Vi skærer til benet, så du får et knivskarpt design, der supplerer den fortælling, du har på hjerte – hvad enten det gælder en messestand, en lounge, et show eller den rumlige ramme om et særligt møde. Om du er en stor organisation eller et lille firma, så kan vi sparre og byde ind med anderledes løsninger – vi er jo fra teatret, så alt kan lade sig gøre. Vi lægger hjerteblod, sved og latter i hvert eneste projekt. Vi har det simpelthen sjovt med det, vi laver, og med dem, vi samarbejder med.

DARLING COPENHAGEN ER VORES PASSION OG HJERTEBARN - VORES DARLING

Lær vores primære samarbejdspartnere bedre at kende - vores Darlings

Vores netværk af dygtige og erfarne håndværkere og kunstnere rækker langt videre. Vi kan altid finde de rette til opgaven. Da alle opgaver er unikke og mulighederne uendelige, nøjes vi med at nævne de fag, vi oftest bruger.

FLINK. COORDINATED GRAPHIC DESIGN
Grafisk design
FLINK har en passion for grafisk design og en evne til at løsne selv de hårdeste knuder. FLINK er et tværfagligt designstudio, der løser opgaver inden for Corporate & Brand Identity, Concepts, Graphic Design og Art Direction. FLINK er specialiseret i Identity Design og Data & Information Graphics.
Cecilie-Marie Helmersen
Fotograf
Cille dokumenterer vores opgaver på fineste vis. Langt de fleste fotos, I ser på disse sider, er skudt af Cille. Cille har i sit unge liv allerede nået en anerkendt kreds af samarbejdspartnere. Foruden DARLING copenhagens in- og eksteriorer har hun fanget sjælen på blandt andre Hotel Sanders og Helenekilde Badehotel.
Instagram
Stouenborg
Lyd & AV
STOUENBORGs ekspertise omfatter områderne video, lys og lyd. STOUENBORG leverer installationsløsninger og teknisk rådgivning til vores opgaver. Vi bruger Stouenborg, da deres teaterbaggrund præger deres kompetencer, så det designmæssige og kunstneriske udtryk indgår som vigtige faktorer i selv komplekse tekniske løsninger.
ISCENE
Tekst
ISCENE skriver vores tekster. ISCENEs professionelle skribenter løser tekstopgaver fra tagline og invitation til messekatalog, ideoplæg og pressemeddelelse. Når ISCENE ikke skriver for DARLING copenhagen er de et webbaseret nyhedsmedie om scenekunst, der med faglig dybde, legende engagement og nyhedsjournalistisk vinkling giver kant og synlighed til scenekunsten i hele Danmark.
https://iscene.dk/